4e kweekcel van Wadudu Insecten Centrum

4e kweekcel van Wadudu Insecten Centrum

4e Kweekcel

Op 26 juli 2017 is onze 4e kweekcel afgeleverd! Hier zijn wij als onderneming natuurlijk erg trots op. Momenteel is de kweekcel nog niet in gebruik maar we zullen u zeker op de hoogte gaan houden van de vorderingen. Onderaan dit bericht vindt u een filmpje waarop u kunt zien hoe de kweekcel wordt afgeleverd.

Kweekcellen

Waar wij begonnen zijn met 1 kleine kweekcel hebben wij de afgelopen jaren al flink uitgebreid! Wilt u graag meer weten over het ontstaan van Wadudu Insecten Centrum? U leest alles over de kwekerij en de ondernemers via onderstaande link!

Wadudu Insecten Centrum; Wie zijn wij?!

Facebook

Wadudu Insecten Centrum op facebook! Volgt u ons al? Op de facebookpagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en laatste nieuwtjes. Ook de bouw van de verschillende kweekcellen is te volgen via onze pagina. We proberen hier namelijk zoveel mogelijk nieuwtjes en foto’s op te plaatsen over onze uitbreidingen! Lid worden van onze facebookpagina? Dat kan: Facebook.

Vandaag onze 4de kweekcel binnengekregen. Dank aan Appelscha Trading, Rijplatenverhuur Deinum, Lesterhuis TransportToday we received our 4th climate cel.

Geplaatst door Insecten Centrum Wadudu op woensdag 26 juli 2017